Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ο υπο σύσταση σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Γρεβενών στον Αντιπεριφερειάρχη Ε. Σημανδράκο, παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Ομοσπονδίας


Μια απαίτηση χρόνων της κοινωνίας των Γρεβενών γίνεται πράξη χάριν της πρωτοβουλίας των ατόμων με ειδικές ανάγκες των Γρεβενών καθώς και ευαισθητοποιημένων πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Το πρώτο κάλεσμα έγινε στα τοπικά ΜΜΕ ενημέρωσης κάτι που κινητοποίησε άμεσα τη δραστήρια περιφερειακή Ομοσπονδία ΑΜΕΑ Δυτικής Μακεδονίας καθώς και τους τοπικούς φορείς των Γρεβενών.

Τα νέα μέλη του υπο συσταση συλλόγου έλαβαν άμεσα τη στήριξη της Περιφερειακής Ομοσπονδίας της οποίας το Προεδρείο (Μιχάλης Μίγγος και Βασίλης Κούτσιανος) επισκέφθηκαν τα Γρεβενά προκειμένου να συζητηθούν όλα τα διαδικαστικά ζητήματα και οι ανάγκες που θα προκύψουν.

Αντιπροσωπεία μάλιστα του υπο συσταση συλλόγου και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας επισκέφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο ο οποίος τόνισε πως η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών και το σύνολο των τοπικών φορέων και της κοινωνίας των Γρεβενών θα σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των ΑΜΕΑ.