Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Επίσκεψη Θ. Καρυπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών

 Την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, το πρωί της Δευτέρας 11 Μαΐου.

Ο κ. Καρυπίδης συναντήθηκε αρχικά με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελο Σημανδράκο ο οποίος είχε την ευκαιρία να αναπτύξει αναλυτικά το σύνολο των έργων που υλοποιούνται αυτή την περίοδο, το σχεδιασμό της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών καθώς και το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τη λειτουργία των δομών και ευρύτερα την περιοχή, ενώ στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Καναβός και ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Γρεβενών Θόδωρος Θεοδώρου

Ακολούθησε διευρυμένη σύσκεψη στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία των Διευθυντών και των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών όπου συζητήθηκαν αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών καθώς και σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους και τους πολίτες.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας έχοντας καλή γνώση των επιμέρους ζητημάτων ενημερώθηκε αναλυτικά.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε ο σχεδιασμός της Π.Ε. Γρεβενών και τα έργα που αφορούν στον Πρωτογενή Τομέα, τα μεγάλα έργα που αφορούν στην ανάπτυξη των Γρεβενών όπως ο αυτοκινητόδρομος Ε65 και τεχνικά αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται υπό δρομολόγηση και σε εξέλιξη.


Στη συνέχεια ο κ. Καρυπίδης συνοδευόμενος από τον κ. Σημανδράκο επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Γρεβενών όπου ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρουσία των Αντιδημάρχων της ευρύτερης περιοχής, καθώς και του Προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής Χαράλαμπου Κιουρτσίδη, αναλύθηκε επαρκώς το νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα και η πορεία των υπό ένταξη έργων, ενώ διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά η άριστη συνεργασία του Δήμου Γρεβενών με την Περιφερειακή Ενότητα και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.